PREVIEW OF CHRISTINA AGUILERA´S NEW ALBUM "LOTUS"

1. listopadu 2012 v 10:03 | Mathew |  HOT NEWS
Mám tu pre Vás preview nového albumu Christiny Aguilery. Čo sa týka mňa nemôžem sa dočkať, dokonalý !!!

To čakanie stálo za to

Už teraz viem, že "Army of Me" - Fighter 2.0 bude moja best

Tu si ho môžete stiahnuť preview celého albumu!

POČÚVAJ




Lotus Intro 00:00
Army of Me 00:25
Red Hot Kinda Love 00:50
Make the World Move 01:17
Let There Be Love 01:42
Sing For Me 02:09
Blank Page 02:34
Cease Fire 02:59
Around the World 03:24
Circles 03:50
Best of Me 04:16
Just a Fool 04:40
Light Up The Sky 05:06
Empty Words 05:33
Shut Up 05:58
Your Body Remix 06:23
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Sima Sima | E-mail | Web | 1. listopadu 2012 v 10:38 | Reagovat

Páni.. skvelé... neviem sa dočkať albumu :D

2 Maťo Maťo | Web | 1. listopadu 2012 v 11:04 | Reagovat

Znie to naozaj veľmi zaujímavo :-)

3 Šimon Šimon | Web | 1. listopadu 2012 v 11:47 | Reagovat

teším sa s tebou :) super songy tam má :)

4 Mirco Mirco | Web | 1. listopadu 2012 v 13:08 | Reagovat

mne sa najviac paci ta druha ale to album bude pecka..vsetky songy su dokonale ...a balady su tiez skvele...uz sa neviem docakt ked si ho cele vypocujem :)

5 Didi Didi | Web | 1. listopadu 2012 v 13:38 | Reagovat

waw, ja som tymi ukazkami nadchnuta! tazko povedat, ktora bude moja naj pesnicka, ale aktualne som si zamilovala Blank Page! dalej ma uchvatili Army Of Me, Cease Fire, Around The World, Best Of Me, Just A Fool, Light Up The Sky.. toto album proste musim mat! :-) som uz len tymi ukazkami nadsena (pocuvam ich stale dookola heh)

6 Toxique Toxique | Web | 1. listopadu 2012 v 14:52 | Reagovat

Určitě to bude úžasná deska!:)

7 *AdinkA* *AdinkA* | Web | 1. listopadu 2012 v 15:12 | Reagovat

podle mě tahle bude hit s velkym H!!.) už jsem podle tohoto kousku:) vlastně podle mě celé album.,bude nejlepší.)

8 Sweet Heart Sweet Heart | Web | 1. listopadu 2012 v 15:15 | Reagovat

:))

9 Derryn Derryn | Web | 1. listopadu 2012 v 15:47 | Reagovat

Moc jsem z toho neslyšela, ale zatím to zní slušně

10 Matush Matush | Web | 1. listopadu 2012 v 15:52 | Reagovat

Omg ten album bude úplná bomba

11 Bajka Bajka | Web | 1. listopadu 2012 v 15:54 | Reagovat

Hneď sa no to idem kuknuť♥

12 john john | Web | 1. listopadu 2012 v 16:50 | Reagovat

nebudu to poslouchat! :) nechám se překvapit, protože mám album objednané, tak ať se mám na co těšit :) stačí mi Your Body abych věděl, že album bude úžasné!♥ :)

13 Miška* Miška* | E-mail | Web | 1. listopadu 2012 v 16:58 | Reagovat

idem si to ihneď stiahnuť!:)

14 Britnuska Britnuska | Web | 1. listopadu 2012 v 18:25 | Reagovat

Je to naprostá bomba . Už aby to celé bylo venku

15 Music Girls >> A. Music Girls >> A. | Web | 1. listopadu 2012 v 18:56 | Reagovat

Online vymazané, takže si to jdu stáhnou a jsem zvědavá :)

16 mirabudos mirabudos | Web | 1. listopadu 2012 v 18:57 | Reagovat

mě to nejde přehrát vůbec,asi už je pozdě.

17 Domča Domča | Web | 1. listopadu 2012 v 19:49 | Reagovat

mě už to nejde přehráát :/ jdu to skusit stáhnout :)

18 BEP ))) BEP ))) | Web | 1. listopadu 2012 v 20:48 | Reagovat

Pustit už to nešlo, tak jsem si to stáhl a teda musím říct, že ukázky vypadají výborně! Škoda jen, že Your Body nezabodoval tak, jak si to zaslouží.

19 tay-swift-team tay-swift-team | Web | 1. listopadu 2012 v 21:01 | Reagovat

těším se :)

20 VeRu VeRu | Web | 1. listopadu 2012 v 21:35 | Reagovat

skvělá a moc se těším :)

21 ::MrS.X::♥aff ::MrS.X::♥aff | Web | 1. listopadu 2012 v 21:39 | Reagovat

Ahojky!
listopad je tu a s ním hlasování o fotku měsíce :P
tady je odkaz:
http://christinalady.blog.cz/1211/hlasujte-pro-fotku-mesice-listopad

Děkuju moc a měj se :)

22 Greenda Greenda | Web | 2. listopadu 2012 v 18:58 | Reagovat

tky mi to bohužel nejde přehrát, ale stahovat to nebudu, počkám si na kompletní album :) bude to pecka - vím to určitě :)

23 latinodivas latinodivas | E-mail | Web | 4. listopadu 2012 v 18:00 | Reagovat

vadí mi, že sú od začiatku a tak niektoré piesne nezaznejú s refrenom ,a le aj tak to stojí za to :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama